Sjekk tabellen i 4. divisjon

To mål av Torjus Nikolaisen, Erlend Robertsen og Aleksander Reinholdtsen i tillegg til et straffemål fra Adrian Pedersen var nok til å sikre en solid seier for MIL.

–  Det var planen vår å gå i strupen deres fra start. Vi kunne faktisk ledet mer enn 4-0 etter 27 minutter og burde ha ledet med mer enn 5-1 til pause. Men alt i alt er jeg fornøyd med spillet vi viser frem. Vi spiller enkelt på få touch og skaper mange sjanser, sier Rønning.

Oftedal: – Vi møter et bedre lag (MIL-Høken 7-2)Høken-trener Mats Oftedal måtte innse hans gutter tapte mot et bedre lag søndag kveld. –  Mer moro

Etter seieren var det heftige jubelscener i garderoben. Det blir det mer av fremover mener tomålsskårer Nikolaisen.

–  Vi har fem kamper igjen til ferien. De skal vi vinne.