MIL med to kamper på fire dager:

– Vi gleder oss

Melbo IL-trener Thomas Rønning sier han og spillerne gleder seg til ei hektisk fotballhelg.

Torjus Nikoalisen jubler etter sin andre skåring mot Høken.  Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Thomas Rønning i aksjon mot Høken sist.  Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Hadsel

Fredag spiller MIL mot Medkila, mens de drar til Grovfjord på mandag.

MIL-trener Thomas Rønning sier han og spillerne gleder seg til det tøffe programmet denne helga.

– Vi gleder oss. Det blir tøft med to tøffe bortekamper på så kort tid, men det å spille kamper er jo det fotball handler om. Vi har troa, sier han.

Rønning: – Nå sikter vi oppover på tabellen:

Sjekk Melbos elleville feiring etter kalasseieren

(Melbo-Høken 7-2) Thomas Rønning mener det blir mye moro med Melbo IL i tida som kommer.

– God stemning

Han forteller om god stemning i troppen.

– Vi har trent godt den siste uka. Stemninga i troppen er god etter en godt gjennomført kamp mot Høken sist. Det som blir viktig nå er å ikke slippe seg nedpå.

For å møte Medkila blir ikke lett.

– De har vært litt ujevne i prestasjonene så langt i år, men de har et godt toppnivå. Om vi skal dra derfra med seier, må vi være på vårt beste. Etter det handler det om nullstilling og restitusjon frem mot mandagens kamp mot Grovfjord.

MIL ligger på tredjeplass på tabellen med fire seire og en uavgjort så langt. Medkila har vunnet tre og tapt fire og ligger på en sjuende plass. Grovfjord på sin side ligger nest sist før helgas runder med kun én seier så langt.

Oftedal: – Vi møter et bedre lag

(MIL-Høken 7-2)Høken-trener Mats Oftedal måtte innse hans gutter tapte mot et bedre lag søndag kveld.

Skader

Fortsatt sliter MIL med skader.

Bendik Rasmussen skulle etter planen være tilbake i spill nå etter et brudd, men han vil være ute enda ei stund da bruddet ikke har leget som forventet.

Elias Lockert er også fortsatt skadet og er ikke ventet tilbake før i august. Det samme gjelder Mats Kristoffersen og Edgars Butlers. Sistnevnte vil kanskje ikke kunne gjøre comeback før i september.

Einar Haugerud Pettersen har vært involvert i de to siste kampene, men å spille to kamper på fire dager kan være i meste laget for han.

– Einar startet mot Høken etter ankelskaden han pådro seg før sesongen, men plages fortsatt med den. Så vi får se hvor mye han blir involvert i helga, forteller Rønning.

I tillegg da er Torjus Nikolaisen fortsatt preget av leddbåndskaden han har slitt med. Han må ifølge han selv bruke tida fremover til å spille kamper og trene opp kneet for å bli helt smertefri.

Opprykk

Før sesongen var seier i 4. divisjon det store målet. Det er det fortsatt.

– Vi har ikke lagt skjul på at seier i 4. divisjon er det vi sikter mot. Det har ikke endra seg. Vi har hatt en brukbar start og fremover har vi mange sjanser til å ta poeng, sier Rønning som mener laget har tatt mange steg fremover denne sesongen.

– Jeg synes både enkeltspillere og vi som lag hele tiden utvikler oss og tar nye steg. Sist spilte vi beste da vi gjorde ting enkelt og spilt god fotball. Det skal vi fortsette med fremover, sier Rønning.