Dahl returnerer til MIL

Kristian Dahl (24) returnerer til moderklubben Melbo IL.

Thomas Rønning er fornøyd med å ha Kristian Dahl tilbake i MIL.  Foto: Melbo IL

Hadsel

Det ble klart onsdag.

– Vi ønsker Kristian Dahl velkommen hjem etter 6 år som student i Tromø. Han har i dag signert en toårskontrakt med MIL, skrev MIL på sine facebooksider onsdag.

Trener Thomas Rønning sier følgende.

– Det er godt å få Kristian tilbake etter mange år, og at han kan komme hjem med samboer Carina og ferdig utdannet er supert. De har begge fått jobb, noe som viser at ungdommen kan flytte hjem og satses på. Som spiller er han en anvendelig spiller og kan brukes i de fleste posisjoner offensivt og hans hjerte er blått og han gir alltid alt i kampene. Som person er Kristian tvers igjennom en likanes kar og hans holdninger og verdier går som hånd i hanske med MIL sine.

Dahl gjorde seg bemerket på A-laget til MIL i midten av tenårene da han spilte godt under trener Alf Jenmar Jeremiassen. Siden den gang har han studert og spilt fotballen sin andre steder, nå sist i Stakkevollan IL som han nå melder permanent overgang fra.

Jakobsen også klar

Even Jakobsen (21) studerer i Bodø og kommer hjem til Hadsel der han skal være til slutten av august ifølge Bladet Vesterålen.

– Det blir en utlånsavtale med Innstrandens som signeres torsdag. Even er en anvendelig spiller, men primært spiller han stopper eller back. Det passer oss veldig fint siden vi har mange forsvarsspillere skadet, sier Rønning til BLV.

Spillerne skal etter det VOL forstår være spilleberettiget til helgas toppkamp mot Leknes.