UK Blinken åpner 25. august i nye lokaler og med nytt navn:

Nå har de navnet på den nye ungdomsklubben på Stokmarknes klart

– Vi er glade i «Blinken», men det er riktig med et helt nytt navn til en helt ny ungdomsklubb, sier ungdommene som i disse dager forbereder innflytting i nye lokaler.

Oppussing: Troy Blokhus, Mats Fossheim, klubbleder Charlotte Larssen Kleivan og klubbstyreleder Daniel Celius Hanssen bygger ny ungdomsklubb. De ønsker seg massevis av unge som brukere av den nye klubben, som nå flytter inn i Hurtigrutens Hus. Foto: Knut Ivar Aarstein 

Hadsel

Per i dag er det Daniel Celius Hansen som er leder for ungdommene Anton Antonsen, Isabel Kaspersen, Marte Jensen, Mats Fossheim, Mats Odin Pedersen og Troy Aleksander Blokhus utgjør dagens styre i ungdomsklubben på Stokmarknes. Det har i årevis vært snakk om flytting av klubben. Ungdommene selv har ikke hatt det så travelt. Men når det rundt juletider ble satt fart i planene ble også de utålmodige.