Kampen startet nemlig 20. juni og Melbo2 ledet 2-1 over AIL da det gjenstod ni minutter. Da kolliderte en AIL-spiller med Melbo2s keeper i en fair duell om ballen.

AIL-spilleren fikk pusteproblemer etterpå, og det var noen dramatiske minutter på stadion. Etter hvert ble spilleren hentet med ambulansehelikopter og fløyet til sykehus.

Han var heldigvis raskt på beina igjen etter ei natt på sykehuset.

Hålogaland fotballkrets bestemte senere at kampen skulle spilles ferdig. Dermed måtte Melbo2 ta turen til Andenes for å spille de siste ni minuttene av kampen. Det skjedde torsdag kveld.

– Noe spesielt

Morgan Kvalvik Eliassen og Kent Raymond Sellevold sørget for to mål til hjemmelaget, som dermed kunne gå av banen med tre poeng i lomma.

– Jeg vet ikke hva skal si. Dette er noe spesielt, og jeg har aldri vært med på noe lignende før, sier AIL-trener Tom Stenvoll.

– Jeg synes synd på Melbo2, uten at det hjelper dem så mye. Men det var godt å bli ferdig med kampen, sier Stenvoll.

Se også: Torsdag kveld ble de siste ni minuttene av AIL-Melbo 2 spilt

– Dårlig behandlet

Hos Melbo2 var stemningen enda mer dempet.

– Vi er ikke enig i måten dette ble løst på. Vi har ingen dårlige følelser overfor AIL. De har gjort det beste ut av dette, men vi føler oss dårlig behandlet av kretsen, sier Jakobsen.

Han sier at de måtte stille med et betydelig svekket lag for å spille de siste ni minuttene av kampen. Blant annet manglet laget keeper. Reglene er slik at man kun kan bruke de spillerne som stod på dommerkortet 20. juni.

– Vi tok dette opp med kretsen, men fikk ikke bruke andre spillere., selv om mange av dem som var på banen da kampen ble stoppet, nå ikke kunne være med, sier Jakobsen.

Treningskamp

AIL gikk dermed gjennom første halvdel av sesongen uten å avgi poeng.

Etter at seriekampen var ferdig, fortsatte de to lagene med en treningskamp.

– Det blir en gjennomkjøring før vi møter Morild2 borte i serien førstkommende onsdag. Det tror vi blir en tøff kamp, sier Stenvoll.