Nå åpner ungdomsklubben

Datoen er satt for den offisielle åpningen av ungdomsklubben i Hurtigrutens Hus.

Det var byggeplass lenge. Nå er ungdomsklubben i Hurtigrutens Hus på det nærmeste helt ferdig.  

Hadsel

Arbeidet med å bygge om kjellerlokalene i Hurtigrutens er så godt som ferdig. Det er Hadsel Eiendom KF som har hatt ansvaret for å bygge om den gamle hotell-kroa i kjelleren til Hurtigrutens Hus, slik at den blir egnet som ungdomsklubb-lokaler.


– Vi har fått flere uforutsette hendelser som har forsinket arbeidet

Etter planen skulle de nye lokalene til ungdomsklubben i Hadsel stått ferdig i mai i år. Når vi skriver november i kalenderen er jobben enda ikke i mål. Nå nærmer det seg imidlertid en ferdigstillelse.

 

Etter planen skulle lokalene i kjelleren av Hurtigrutens Hus altså stått ferdig i mai i år. Samtidig skulle man da begynne med jobben å isolere de nye lokalene til Hadsel Kulturskole i gangbrua mellom Hurtigrutens Hus og trekantbygget.

Nå er man på målstreken. Offisiell åpning er det torsdag 23.november.