«Steffen S. Stegavik vant fortjent. Æ vant publikumspris førr ord som k..., h........ og avbrøtne fengra. Takk folkens, som stemte mæ frem, dåkker e juleawsome» skriver Holst på sin facebookside.

Steffen S. Stegavik vant konkurransen, mens altså Holst ble stemt frem som publikumsfavoritt. Holst vant for det 50.000 kroner. Vinneren Steffen Stegavik vant 295.000 kroner.

Publikumsprisen ble stemt frem av TV-seerne gjennom sesongen og Holst har i en periode «fridd» til venner og bekjente på sosiale medier. Det har gitt resultater og Holst ble altså stemt frem til å vinne prisen.

– Det var utrolig artig. Vi hadde som mål at en av oss (Steffen eller Marius, red.anm) skulle vinne. Nå vant Steffen hele greia og jeg publikumsprisen så det kunne ikke blitt bedre, sier Holst fra hotellsenga dagen derpå.

Nå blir det tur.

– Nå reiser jeg og Steffen til Tyskland for å følge håndball-VM. Nå skal vi feire dette på en ordentlig måte, sier Holst.

Steffen Stegavik er samboer med landslagsprofil Camilla Herrem.

Gode venner

Holst og Stegavik har under konkurransen blitt gode venner og Stegavik var tidligere i høst på Stokmarknes for 71 Grader Nord-arrangementet i Hurtigrutens Hus.

Holst har også gjort seg særdeles bemerket under konkurransen med godt gammelt nordnorsk bannskap, høydeskrekk og sitt sedvanlige gode humør.

Holst røk ut i tredje siste program da han ikke klarte en utfordring.

Marius Holst (til venstre) sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TV Norge

Kokk

Til daglig jobber Holst som kjøkkenassistent og kokk ved Nordlandssykehuset. Han beskrev turen slik tidligere i år.

– Det var ganske tungt, men helt fantastisk og et minne for livet. Jeg fikk gjort ting jeg aldri har trodde jeg skulle fått gjøre.