For femtende gang arrangerte Melbu blandakor førjulskonsert på Melbu. Dermed kan det etter alle skussmål kalles en førjulstradisjon. Og tradisjonen tro ble også søndagens konsert en happening som sikret julestemninga.

Melbu Blandakor med flott konserte i Melbu Samfunnshus. Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Koret startet med Anne Grethe Preus' sin låt «Når hele himlen faller ned». Etter dette fortsatte de med et knippe julesanger stødig og vakkert fremført av det flotte koret.

Ellers fikk publikum stiftet bekjentskap med kjente og kjære låter som «Himmel på jord», «Glade jul» og «Nordnorsk julesalme».

Samfunnshuset var fullsatt til konserten. Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Gjester

Gode gjester hører også jula til og Melbu blandakord hadde med seg flere. Unge Natalie Hansen sang to låter på vakkert vis: «Gode Stjerna» og «Tenn lys». Den unge sangeren fremførte sangene på en nær og inderlig måte.

Det var mange vakre julesanger som ble fremført. Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Liina Treimann Skagen imponerte også. Kulturskoleeleven fra Stokmarknes spilte vakkert på fløyte på «Sleighride».

Barnekoret fra Melbu skole var også innom og sang flere sanger.

Natalie Hansen sang vakkert. Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Allsang

Det ble også tid til allsang i samfunnshuset på sangene «Glade jul», «Julekveldsvise» og ikke minst «Deilig er jorden». Sistnevnte er kanskje den sangen som gir de aller fleste mest julestemning og med den som avsluttende sang i årets konsert var det nok mange som gikk hjem med julestemninga på plass denne søndagen.

Julepynten var på plass. Foto: Espen Mowinckel Pettersson