Ny julehyllest fra lærerne på medielinja på Hadsel vgs:

– Ville hylle elevene og vise at vi ikke er nedlagt

Jula handler om tradisjoner. En av de tradisjonene har blitt at lærerne ved Medier og kommunikasjon og medieproduksjon ved Hadsel videregående skole lager en julevideo til sine elever. Så er også tilfelle i år.

Medielærerne med ny hyllest

Hadsel

–  Vi ville hylle elevene og vise at medielinja ikke er lagt ned, sier medielærer Kolbjørn Hoseth Larssen.

Dette er ikke første gang Hoseth Larssen og lærerne på medielinja lager video. Fra før av har vi sett deres versjon av Hall of fame, Ambitions, Skam og mye annet.


«Vi er ikke spesielle»

Men hva er det med Hadsel-lærerne, som lagde en musikkvideo til ære for elevene og nærmer seg 100 000 treff? Se videoreportasje og få svaret her!

 

I år er det en juleklassiker som fremføres i ny drakt på humoristisk vis. Jens Sundbø spiller og synger mens Geir Gjerde, Ove Aalo, Rayner Skare Lind, Bente Iversen, Silje Nilsen og Hoseth Larssen står for koring og ablegøyer i videoen.

–  Morsomt

Men hvorfor lager de en slik video hvert eneste år?


Medieelev Elias Wingan Larsen om de foreslåtte nedleggelsene ved Hadsel vgs:

– Blir helt feil om elever i Lofoten og Vesterålen må til Narvik for å få samme tilbud som i dag

I desember avgjøres det om Hadsel videregående skole både mister og får tildelt et nytt studietilbud. Elias Wingan Larsen er kritisk til forslaget om å kutte i tilbudet innen medier- og kommunikasjon og håper fylkestingspolitikerne avslår forslaget.

 

–  Først og fremst er det jo morsomt og en sosial ting å gjøre i kollegiet. Og så tenkte vi jo at det ville være hyggelig for elevene å få en ekstra julehilsen fra oss, sier Hoseth Larssen og legger til:


Måtte fjerne lærervidoen

Sony Norge krevde den elleville musikkvidoen fjernet fra Youtube.

 

–  Samtidig er det jo fint å vise at vi fortsatt finnes og ikke er lagt ned.


Spilt inn på skolen

Videoen er spilt inn i skolens studio og skolen er også kulisser for videoen. I tillegg viser da lærerne gode eller manglende skuespillerevner etter beste evne gjennom hele videoen.


Medielærere hyller Skam med parodi

Lærerne på medielinja ved Hadsel vgs laget sin egen versjon av Norges mest populære tv-serie den siste tiden.

 

Videoen er lagt ut på Facebook-sida til Hadsel Videregående skole. Videoen har allerede tirsdag formiddag blitt sett flere tusen ganger etter at den ble lagt ut.

Se videoen øverst i saken.