Terje Østgård fra Hadsel:

Hjalp kvinner bygge hønsehus i Uganda

I løpet av de siste uker har Terje Østgård blant annet kjørt over en krokodille med motorsykkel. Og vært døden nær av malaria.

Det unge og gamle afrika: Mannen i midten av bildet viste fram identifikasjonspapirer da det oppsto tvil om alderen hans. – På papirene sto det at han var født i år 1900. Folk har voldsom respekt for eldre. Jenta til venstre driver egen restaurant. Hun tar inn jenter i nabolaget, som ellers livnærer seg som prostituerte. Kvinnen til høyre på bildet har startet hønseoppdrett. Det har vært mye trasig å se i Uganda, men sannelig også mye fint og givende å oppleve. Jeg har fremtidshåp, sier Terje Østgård. Alle foto er private. 

Hadsel

Denne artikkelen skal imidlertid verken handle om motorsykler, malaria eller krokodiller. Men heller om egg, høns og Afrikas kvinner.