Loppemarked skal finansiere nytt kjøkken

Lørdag arrangerte Neshallrevyen loppemarked. Det manglet ikke på hverken lopper eller besøkende.
Hadsel

– Vi ønske å pusse opp lage til et nytt og finere kjøkken her i Neshallen. På den måten blir stedet også mer attraktivt å leie ut, sier primus motor for loppemarkedet, Grethe Skagen Danielsen.

Hjelper godt på

Hvor vidt inntektene fra loppemarkedet vil være tilstrekkelig til å dekke utgiftene, er vanskelig å si.

– Det gjenstår å se, siden vi foreløpig ikke vet hvor mye penger vi får inn. Det kommer uansett til å hjelpe veldig godt på, sier Skagen Danielsen. Hun legger til at revygruppa har hatt en hektisk uke for å få alt på plass.

Kom før åpningstids

Hun forteller at det har vært jevnt tilsig av besøkende fra de åpnet dørene lørdag formiddag.

– Folk sto i døra og ventet, så interessen er stor. Vi har fått inn mange fine og flotte «lopper» og folk har vært veldig flinke til å levere. Nå er det så fullt her at jeg tviler på at vi hadde hatt plass til noe særlig mer, smiler Skagen Danielsen.

På skattejakt

Da VOL var innom loppemarkedet lørdag formiddag, begynte det å fylles opp med nysgjerrige sjeler på jakt etter spennende godbiter. En av dem var Lillian Jamt, som kom reisende fra Bø. Hun hadde allerede en bærepose full med lopper, og regnet med at hun ville fylle minst en til.

– Jeg ser etter skatter og har funnet en del pynteting, inkludert lysestaker og en lampe, sier hun.

Gjenbruk

Jamt mener at loppemarkedet er positivt på flere måter.

– Det er et kjempebra tiltak, særlig for oss på skattejakt. Og så synes jeg det er et veldig godt eksempel på gjenbruk, der loppene får nye eier. Loppemarked er noe flere av oss burde vært enda flinkere til å bruke, slår hun fast.


I vinduet over kan du se bilder fra loppemarkedet i Neshallen.