Bodø/Glimt vant kampen mot Melbo 4-1. Gjestene dominerte allerede fra start.

Etter tjueto minutter kom det første målet fra Bodø/Glimt, da Trond Olsen satte ballen i nettet. Drøyt tjue minutter seinere la Jens Petter Hauge på til 2-0 på straffespark. Straffen fikk de etter at Emil Jonassen ble felt innenfor sekstenmeteren, og Hauge satte den resolutt i mål.

Det så dermed mørkt ut for hjemmefavorittene til pause, og stort bedre ble det ikke etterpå: I det 53. minutt økte Philip Zinckernagel til 3-0, og da begynte det virkelig å bli dystert for Melbo-gutta. I det 66. minutt ble det endelig Melbos tur, Adrian Pedersen satte inn et trøstemål for hjemmelaget, men det ble med det ene målet for Melbo.

Pedersen hadde flere ganger tidligere i kampen vært på løp og vist tendenser til å være en mann tippeligalaget måtte passe seg for, og lyktes altså til slutt med å score.

Rundt ti minutter før mål satte Bodø/Glimt det endelige punktumet for kvelden da Hauge scorte sitt andre for dagen. Dermed endte kampen 4-1 i favør gjestene fra Bodø. De går videre i NM i fotball, mens det ble med første runde for Melbo.