Stålbrott-trener Bernt Ola Burchardt konkluderer med at de første 45 minuttene gikk bedre enn de siste.

– Vi hadde en bra avslutning på første omgang, og hadde scoret tre mål, to på dødballer og ei kontring. Vi lå høyt med laget og ble straffet litt for det. Skånland var veldig effektive, de scorte på de sjansene de hadde, mens vi misset på en del sjanser, sier han.

– Punkterte oss litt

Skånland kom ganske kjapt til 3-0 ledelse.

– Da slet vi litt, men vi galt ikke ned og klarte å spille fin fotball og kom inn på sidene. Det er stygge siffer med syv mål, det er unødvendig. Vi ligger for høyt i forhold til det vi gjorde i fjor, og så blir vi tatt så voldsomt på overgangene, sier Burchardt.

– De var effektive og scoret på de sjanseen de hadde, de var mye mer effektive enn oss. Og det er litt stygt siffer, det trengte ikke å bli slik. Da stillingen stod 3-2 kjørte vi på for å skulle ta dem igjen, men da de fikk 4-2 punkterte det oss litt, sier han.

Mye fint spill

Stålbrott-treneren sier offensivt med litt mer uttelling og bedre samhandling ville resultatet blitt bedre.

– Vi spilte oss til mange nestensjanser, og et par store sjanser der keeperen reddet. Hadde vi fått uttelling på våre sjanser, så hadde vi leder, men slik er det i fotball, det må settes i mål, sier han.

– Det går ikke akkurat på skinner, hverken for oss eller Sortland. Vi må bare jobbe videre og ta grep. Vi hadde en bra stall i dag, og de spilte godt. Vi kune ligget bak på banen og tapt med ett mål, men vi måtte bare prøve å være frampå og prøve og angripe og score mål. I dag fikk vi det ikke helt til, det var masse fint spill, mem det er ikke det som gir poeng, sier han.