Søndag starter en ny runde med realityserien «Farmen kjendis». Blant kjendisene som er med i denne omgang, finner vi blant andre den tidligere proffbokseren Ole Klemetsen, Svein Østvik fra Charterfeber og modell og programleder Kathrine Sørland.

– Svært etterspurt

En annen celebritet som var svært nærme å takke ja til deltakelse, er Melbuværing og tidligere ordfører i Hadsel, Trude Drevland. Ifølge Dagbladet var hun i diskusjoner med TV2 om å være med i årets sesong, men valgte til slutt å takke nei.

– Vi ønsker ikke å gå i detaljer på hvilke forhandlinger vi er i, men Trude Drevland er generelt sett svært etterspurt for deltakelse i mange tv-programmer på alle kanaler, sier hennes manager Geir Håkonsund til Dagbladet.

Skal vi danse

Mange husker nok Drevland fra fjorårets Skal vi danse, der hun hang med et stykke ut over høsten, før hun ble stemt ut. Overfor Vesteraalens Avis har vesterålingen tidligere uttrykt at hun sa ja til å være med fordi hun ville vise en annen og mer leken side av seg selv.

– Jeg fikk en henvendelse da jeg var ordfører i Bergen, men da var det ikke riktig tidspunkt. Som ordfører er pliktene for mange og timeplanen for hektisk til at det hadde latt seg gjøre. Men nå passet det perfekt. Jeg tenkte at det å være med på «Skal vi danse» nå, blir en fin kontrast til alt det vanskelige som har vært. Tanken på å få lov å slå seg litt løs og danse litt, syntes jeg var deilig.