30 år med hageselskap i Hovedgården

Hageselskapet har vært et fast innslag i nå 30 år under Sommer-Melbu, og årets selskap var minst like bra som alle andre år.

Årets hageselskap var en stor suksess der mange møtte opp for å få med seg den flotte underholdningen og for å møte venner og familie.  Foto: Adam Enochsson

Hadsel

Årets hageselskap bydde på masse flott underholdning. Melbu Musikkforening startet selskapet med en oppmarsj gjennom Melbus gater. Senere fremførte Trond Ringlund, Ståle Risjord, Asle Hugo Martinussen, Per Gunnar Torgersen, Odd Engh-Johansen og Svein Torgersen med flott musikk og sang. Nidaros Strykekvartett deltok med flott musikk og Kirsten Tollefsen fremførte dikt.

– Det beste med Hageselskapet er å treffe gamle kjente, sitte å prate, og all den gode underholdningen.

– Årets underholdning, var fantastisk som alltid. Det ble sunget flotte viser, Strykekvartetten var fantastisk og Musikkforeningen var vidunderlig, forteller Bjørg Elinor Pettersen som er fra Melbu.

Under årets selskap, serverte Melbo Turnforening vafler og saft, som var en stor favoritt hos mange. Bjørg forteller videre at Hageselskapet er en fast tradisjon og at Sommer-Melbu er noe hun gleder seg til hvert år.