Veiene i regionen:

Nattstenger på vei på Hadseløya

Fra og med natt til tirsdag fram til helga er veien mellom Ytre Ånnstad og Ongstad i Hadsel stengt. Det er mye veiarbeid i regionen, som påvirker flere veier i området.

Rød kveldssol på Ongstad på yttersiden av Hadsel-øya. Veien forbi dette området vil være nattestengt de kommende dagene.  Foto: Kerstin Kjelstrup Barosen

Hadsel

Statens Vegvesen melder at veien mellom Ytre Ånnstad og Ongstad i Hadsel vil være stengt mellom 22 og 06 hver dag i tidsrommet 6.-10. august, på grunn av veiarbeid.

Det er ikke det eneste stedet i Vesterålen det foregår veiarbeider. På strekninga fra rett etter Vesterålen sjøhus mot Europris på Sortland, er det kun én fil i bruk på grunn av veiarbeid. Strekninga er derfor lysregulert slik at de to kjørefeltene bytter på å benytte fila som er åpen.

Dette vil vare helt fram til 15. oktober.

På fylkesvei 951 Holmstaddalen kan trafikken stanses i perioder på strekninga Selnes - Holmstad. Dette skyldes spesialtransport i anledning bygginga av vindmøller på Ånstadblåheia. Denne spesialtransporten kjører ikke mellom 0630 og 09 og 14-17, for å unngå stans i rushtrafikken.

På Sandnes i Hadsel er hastigheten nedsatt til 30 km/t fra og med 23. juli. Det vil i tillegg være innsnevring av veien og lysregulering, og veien kan også bi stengt i korte perioder mellom 07 til 18. Dette vil gjelde fram til 14. september. Årsaken er sprengningsarbeider.