Tett oppgjør mellom Stokmarknes og Luna

Kveldens kamp mellom Stokmarknes og Luna ble en særdeles tett affære.

Kamp mellom Stokmarknes og Luna, 20. august 2018.  Foto: Knut Ivar Aarstein

Hadsel

Ved pause stod det 1-1 etter skåring av Mats Reiertsen på innlegg fra Stein Magne Pedersen for Stokmarknes. Lunas Lukas Whittaker satte inn 1-1 etter at Stokmarknes-keeper Wilfred Nymoen forsøkte å drible seg ut av en vanskelig situasjon. Det skjedde mens hjemmelaget var i ferd med å feste grep. Etterpå fikk Luna blod på tann, og hadde gode sjanser til ledelse med en veldig direkte spillestil. Laget slo lange baller mot hjørnene for å få innlegg mot boksen, mens SIL forsøker å spille seg gjennom. Ferdighetene er imidlertid ikke gode nok. I noen av de avgjørende situasjonene velger man det vanskelige fremfor direkte gjennomspill på SIL.

Andre omgang startet best for Luna, som i grunnen hadde stålkontroll. Brian Antonsen Ingebrigtsen (16) headet inn 1-2 for Luna tidlig i omgangen, og etterpå hadde Luna tilsynelatende stålkontroll. Laget kunne skåret enda et mål. Da Mats Hov Andreassen kom inn for SIL ble det mye mer fart for hjemmelaget. Johnny Stikholmen satte inn 2-2 etter et glitrende raid fra nevnte Hov Andreassen. Det målet satte fyr på hjemmelaget, som nå tok over fullstendig. Få minutter før mål satte Stein Magne Pedersen inn 3-2 for hjemmelaget. Luna forsøkte å utligne mot slutten, men Stokmarknes klarte å ri av stormen, og vant kampen nokså fortjent.

Her er tabellen for divisjonen.


VOL gjør for ordens skyld oppmerksom på at vår reporter er sterkt tilknyttet SIL, og at han også var speaker under kveldens kamp.

Red