Idrettslagene ble ikke bønnhørt i budsjettforslaget:

– Håper politikerne ser oss

– Jeg håper inderlig det vil være en gulrot for politikerne at Melbo holder seg i 3. divisjon og at de finner penger, sier styreleder i MIL, Tor-Erik Iversen.

Må oppgraderes: Banen til Melbo, som har distriktets eneste 3.divisjonslag trenger oppgraderinger til nær to millioner kroner. Hadsels idrettslag søkte samlet om kunstgresspenger, men rådmannen fant ikke noe bak de kommunale sofaputene å dele ut.  Foto: Arkivfoto

Hadsel

En drøy uke før rådmann i Hadsel, Ola Morten Teigen, la fram sitt budsjettforslag, kom idrettslagene i samlet tropp til ordfører Siv Dagny Aasviks kontor med en bønn. De trenger 5,2 millioner kroner for å reparere kunstgressbanene sine, som nå er så dårlige at det gir skader på spillerne som man vanligvis forbinder med håndballspill.