Slo til mot Leknes

Jenter 12, 13 og 14 fra Stokmarknes Håndballklubb gjorde rent bord i Hadselhallen lørdag.
Hadsel

– Det gikk veldig bra. Dette er andre seriekampen vi spiller. Vi har to Jenter14 lag, mens Leknes bare har ett. Derfor spilte vi to ganger mot samme lag, sier trener, Julie Johansen etter kampen.

Begge lagene vant kampene med 10-6 og 15-8 mot Leknes.

– Forsvaret var veldig bra og alle spillerne skyter på mål, og de spiller bra som lag. Jeg er veldig fornøyd med forsvarsspillet vårt, for det var veldig bra, sier Johansen.

– Jeg vil også dra fram keeperen vår, som har stått som en gud i mår. Vi har bare en keeper på Jenter14, så hun har stått som en gud på begge kampene. Spillerne klarer også å holde humøret oppe under hele kampen, som gjør at vi spiller bra.

Håndballsesongen startet opp igjen forrige helg og fram til neste kamp skal de jobbe med å komme i gang igjen etter en periode med håndballfri.

– Vi skal spille Kraft Cup mot Harstad om to uker og fram til da er det kondisjon som blir det viktigste å trene på, sier Johansen.

I tillegg vant Jenter12 mot Leknes 9-4 og 10-7, mens Jenter13 vant 16-9.

– Det var også kjempe bra stemning på tribunen i dag. Det gir oss ekstra guts, og vi er avhengige av det for å gå rundt. Foreldrene, dugnadsgjengen, folk som stiller opp helg etter helg og hjelper til.

– Ja, all ære til dem. Uten de hadde vi ikke hatt klubb, sier leder for Stokmarknes Håndballklubb, Renate Hansen.