Ni medaljer i NM til Team Hadsel

– På nasjonalt nivå må dette sies å være en skikkelig prestasjon av en liten klubb fra Hadsel, sier Ken Thomas Kvæl.

Team Hadsel er blitt medaljegrossister i NM, og kommer hjem med hele ni medaljer totalt.   Foto: Privat

Ken Thomas Kvæl er coach for team Hadsel, og roser utøvernes NM-innsats. Selv stod han for en av gullmedaljene.  Foto: Privat

Hadsel

Team Hadsel avslutter taekwondo-NM i Ekeberghallen i Oslo med et fantastisk resultat:  2 gull 4 sølv og 3 bronse inkludert to deltakere på regionslagene.

– På nasjonalt nivå må dette sies å være en skikkelig prestasjon av en liten klubb fra Hadsel, sier coach Ken Thomas Kvæl som retter en takk for kommentarer, støtteerklæringer og delinger i sosiale media.

Lørdag sikret Ronja Elida Ongstad seg sølv i sparring. Her kan du lese om hvordan hun tok medaljen i norgesmesterskapet, til tross for astmadiagnose, og at hun fikk et anfall og måtte trekke seg fra finalen:


Tok fire medaljer under første dag med NM

Team Hadsel taekwon-do forsyner seg grovt med edelt metall under NM, der Ken Thomas Kvæl deltar sammen med hele ungeflokken.


Søndag var Thea Kvæl-Ongstad en av medaljevinnerne, med bronsje i sparring.

Thea Kvæl-Ongstad tok bronsje i sparring i NM.  Foto: Privat

 

Coach for team Hadsel, Ken Thomas Kvæl stilte på NM sammen med alle ungene sine, og har fortalt at uansett mesterskapsresultat, er dette et absolutt høydepunkt i karrieren. Les mer om taekwondo-familien her:


Ken-Thomas Kvæl deltar med barna sine i NM

– Utrolig spesielt å ha med alle barna til et mesterskap

Denne helga arrangeres Norgesmesterskapet i taekwondo i Ekeberghallen i Oslo. Ken-Thomas Kvæl tar like godt med seg hele «ungeflokken» til mesterskapet.