Herlig høst i Hadsel:

Formiddagskaffe på Ørnheihytta

Under Herlig Høst-helga i Hadsel, på søndag, byr Vesterålen Turlag sammen med Hadsel Røde Kors hjelpekorps på formiddagstur til Ørnheihytta. 

urlaget inviterer til en trivelig tur til Ørnheihytta på Hadseløya.  Foto: Jan Paulsen

Hadsel

Turlederne Anne Margrete Torseter og Elbjørg Hagen vil lede an fra vannbassenget på Stokmarknes, og de lover et rolig tempo. – Fra utmarksgjerdet følger vi stien som følger lia i Grønnåsen, inntil vi kommer inn på stien som går opp på fjellet og fram til Ørnheihytta. På hytta blir det en god pause der nistepakken kan byttes ut med vafler og drikke, forteller Anne Margrete og Elbjørg. 

– Dette skal være en tur for hele familien, og den er beregnet til å ta minst tre timer, melder turlaget. Og om du ikke vil følge turleder, eller om du vil starte fra et annet sted, så minner hjelpekorpset om at alle er hjertelig velkommen til åpen kafé på hytta.