Kurt på 6. plass på fylkeslista

Nordland Senterparti har nominert til Fylkestingsvalget 2019. Fra Vesterålen er Kurt Jenssen fra Hadsel på 6. plass og Odd Arne Andreassen fra Andøy på 10.plass.

Varaordfører i Hadsel, Kurt Jenssen er nominert på 6. plass på fylkeslista til Nordland Sp.   Foto: Arkiv

Hadsel

I tråd med Nominasjonskomiteens forslag, er Svein Eggesvik nominert på 1. plass.

–  Han er i dag Fylkesleder og Samferdselsråd i Nordland. På 2. plass står Kari Anne Bøkestad Andreassen fra Vevelstad. Hun er Ordfører og 1.vara til Stortinget for Nordland Senterparti, ifølge ei pressemelding.

Nummer tre på fylkeslista er Karl Hans Rønning fra Rana. Han har også lang erfaring fra lokalpolitikken, og er rektor av yrke. På de neste plassene følger Kim Andrè Haugan Schei, fra Hattfjelldal. Han er nylig avgått fylkesleder for Senterungdommen i Nordland, og på 5. plass følger Monika Sande som er ordfører i Beiarn og fylkespolitiker.

På 6. plass på fylkeslista til Nordland Senterparti er Kurt Jenssen fra Hadsel, han er nå gruppeleder i fylkestinget  og varaordfører i Hadsel.  Fra Andøy er Odd Arne Andreassen på 10. plass mens Bent-Joachim Bentzen fra Hadsel står på 16. plass.