To biler kolliderte på Stokmarknes

Ingen personer kom til skade.
Hadsel

Mandag kveld melder politiet at to biler med til sammen tre personer, kolliderte på Fv. 82 på Stokmarknes, like ved innkjøringen til Europrisbutikken.

En ambulanse ankom for å sjekke personenes helsetilstand, men alle tre kom helskinnet fra hendelsen. Bilberging ble bestilt og veien var stengt en liten stund, men er nå åpen for fri ferdsel igjen. Politiet gjennomførte avhør på stedet og det foreligger ikke mistanke om promille

– Det var en litt spesiell situasjon. Den første meldingen gikk ut på at det ikke var snakk om personskade. Deretter fikk vi høre at en lege som tilfeldigvis som kom forbi, konstaterte det samme. Men så fikk vi beskjed om at airbagene på begge bilene ble utløst, og da bestemte vi oss for  å rykke ut i tilfellet det likevel hadde skjedd noe alvorlig, forteller operasjonsleder ved Nordland Politidistrikt, Kai Eriksen.

Ifølge Eriksen var det en del kaos på stedet da politipatruljen kom frem og veien ble stengt en liten periode.

– Vi har ikke fått melding om at personene pådro seg skader, men begge bilene har fått ganske store materielle skader, forteller han.

På spørsmål om glatt føre kan være årsaken til ulykken, svarer Eriksen:

– Det er ikke noe vi har konkludert med ennå. Været er såpass skiftende nå at selv om en strøbil kjører på en strekning, kan det gå en halvtime før det er like glatt igjen, sier han.