Siv Dagny Aasvik på 6. plass på Nordland Arbeiderpartis liste til fylkestingsvalget 2019:

– Hyggelig å få tillit fra partimedlemmer fra hele Nordland

Søndag 25. november hadde Nordland Arbeiderparti nominasjonsmøte til fylkestingsvalget 2019. Ordfører i Hadsel kommune, Siv Dagny Aasvik står på 6. plass på nominasjonslisten.

Siv Dagny Aasvik, ordfører i Hadsel kommune, står på 6. plass på Nordland Arbeiderpartis liste til fylkestingsvalget 2019.  Foto: Arkivfoto. Innsendt

Hadsel

– Det er hyggelig å få tillit fra partimedlemmer fra hele Nordland, sier Aasvik i en SMS til VOL.


Kurt på 6. plass på fylkeslista

Nordland Senterparti har nominert til Fylkestingsvalget 2019. Fra Vesterålen er Kurt Jenssen fra Hadsel på 6. plass og Odd Arne Andreassen fra Andøy på 10.plass.

 

Topp fem på listen til fylkestingsvalget 2019 er:

  1. Tomas Norvoll, fylkesrådsleder fra Bodø
  2. Mona Nilsen, fylkesordfører fra Narvik
  3. Bjørnar Skjæran, fyøkesvaraordfører fra Lurøy
  4. Hild-Marit Olsen fra Bodø
  5. Knut Petter Torgersen fra Vefsn

– Ser frem til å stå på videre

Ordføreren var leder av plan- og økonomikomiteen på Fylkestinget forrige periode, og sier at dette er et system hun kjenner godt.

– I tillegg har jeg vært politisk rådgiver for fylkesrådet tidligere. Jeg ser frem til å stå på videre til det beste for Vesterålen og Nordland, sier Aasvik.


Geir Jørgensen fra Hadsel på fylkeslista

Per-Gunnar Skotåm, Synne H. Bjørbæk, Geir Jørgensen og Camilla Hestvik nominert på topp for Rødt i fylkestingsvalget 2019.

 

Ni fra regionen

I tillegg til Hadselordføreren, er det ytterligere åtte personer fra Vesterålen og Lødingen som står på listen.

Sonja A. Steen fra Sortland står på 12. plass, mens Kjell-Arne Johansen fra Andøy står på 15. plass. Videre finner vi Geir Rognan fra Øksnes på 21. plass, Vibeke Tveit fra Lødingen på 30. plass og Svein Roar Jacobsen fra Sortland på 39. plass.

Blant de ti siste på nominasjonslisten står Mona Sandvold fra Sortland på 42. plass, Hilde Johanne Hansen fra Øksnes på 48. plass og Ketil Johnsen fra Hadsel på 51. plass.