Melbo-leder ble hedret av kommunen

Mangerårig leder for fotballgruppa i Melbo, Kristin Grøm, trodde hun bare skulle på avslutning for de aldersbestemte lagene. At hun skulle bli hedret i tillegg, hadde hun ikke regnet med.
Hadsel

–Jeg ble fortalt at det var en mann som skulle få en utmerkelse og regnet med at det var Thomas (Rønning, red.an), men trodde aldri det skulle bli meg, sier hun etterpå.


Kristin Grøm nominert til årets kvinnelige idrettsleder:

– Jeg kjenner en veldig stolthelt på vegne av Melbo

Leder for fotballgruppa i Melbo, Kristin Grøm, er en av tre nominerte til å bli Årets kvinnelige idrettsleder. Kåringen er i regi av Norges Fotballforbund.

 

Det var Hadsel-ordfører Siv Dagny Aasvik som delte ut blomster og pene ord til fotballederen i forbindelse med Melbos sesongavslutning for aldersbestemte lag, som fant sted i Vesterålshallen på Melbu.

– Kristin er en energibunt av de sjeldne. Hun er alltid opptatt av at andre skal ha det bra. Du får folk til å arbeide i lag, og takket være det har du oppnådd store resultater, sa Aasvik.

Ordføreren pekte videre på at Grøm er nominert til Årets kvinnelige idrettsleder, en pris som blir kunngjort på fredag.

For ni år siden vant hun Hadsel kommunes kulturpris, og derfor var Aasvik usikker på hva hun kunne gi Grøm for å hedre henne på best mulig måte.

– Jeg fikk svar fra noen i klubben at det var kunstgress, sa Aasvik, og siktet til at kommunen nylig bevilget en millioner til kunstgress i kommunebudsjettet.

Selv ble Grøm svært rørt av seansen og hederen.

– Dette var stor stas og er noe jeg setter veldig stor pris på. Samtidig er jeg bare en liten brikke i klubben. Det er veldig mange som bidrar og på den måten får hjulene til å gå rundt. Men det kan nok hende at jeg er ekstra ivrig, smiler Grøm.