Stokmarknes IL:

Delte ut den nye klubbdressen

Stokmarknes IL sin skigruppe delte denne uka ut den nye skidressen.

Bård Sørensen med døtrene Ingrid og Maja. Foto: Erlend Rødsand  

Hadsel

– Stokmarknes IL SKI har gleden av å tilby sine klubbmedlemmer ny klubbdress takket være lokale og velvillige sponsorer. Kolleksjonen består av jakke, bukse, vest, konkuransedress, lue og pannebånd, får VOL opplyst fra skitrenener, Anniken Liland Fredriksen.

Skidressen er selvsagt i de tradisjonelle fargene til SIL SKI og de minste får også dress:

– Spesielt hyggelig er det å kunne tilby de minste ski spirene skiutstyr (klubbdress) til en overkommelig egenandel. Dette har vært hovedmålet med anskaffelsen av ny klubbkolleksjon. Klubben opplever nå bra rekruttering blant de minste - spesielt 1. og 2. klasse og klubben ønsker med nytt klubbutstyr å forsterke lagfølelse og treningsglede, sier trener Erlend Rødsand.

Trenerne gleder seg veldig til snøen kommer for fullt og skitreningene kan legges ut i sporet.

– Nå for tiden er det barmarkstrening med joggesko og rulleski og etter hvert håper vi at det blir med ski på beina, sier Liland Fredriksen.