Melbo møter disse lagene i neste års 3.divisjon

Lørdag presenterte Norges Fotballforbund serieoppsettet for neste års sesong. For Melbos del, betyr det blant annet fem turer til Østlands-området.

  Foto: Pia-Elise Solvik Dahl

Hadsel

Melbo skal møte flere av lagene som de møtte i år, inkludert Harstad, Fløya, Finnsnes, Skjervøy og Junkeren. Men i tillegg blir det en rekke nye lag. Fra Nord-Norge inkluderer det nyopprykkede Leknes, Tromsø 2 og Bodø/Glimt 2. Resten av motstanderne holder til atskillig lenger sør.


Tipper at Melbo rykker ned

Spillselskap tror Melbo rykker ned

Spillselskapet Nordicbet har tippet opprykk og nedrykk i 3. divisjon avdeling 6.

 

Mens Melbo i 2018 møtte flere lag fra Oslo-området, er neste års Østlands-motstandere lokalisert i Akershus og Buskerud. De tøffeste motstanderne på papiret, er nok Lillestrøm 2 og Hønefoss. Sistnevnte spilte i eliteserien så sent som for fem år siden, men har rykket nedover i seriesystemet de siste årene. Resten av lagene i avdelingen består av Ull/Kisa 2, Skjetten og Gjelleråsen.


3.divisjon, avdeling 6, 2019, ser i sin helhet slik ut:

Harstad
Leknes
Fløya
Finnsnes
Skjervøy
Tromsø 2
Junkeren
Bodø/Glimt 2
Gjelleråsen
Lillestrøm 2
Skjetten 
Ull/Kisa 2
Hønefos