Går i fakkeltog for beboerne på Hadsel sykehjem

Velforeninga på Hadsel sykehjem, oppfordrer folk til å møte opp utenfor rådhuset i Hadsel førstkommende torsdag.

Motstanden mot forslagene om å flytte trinn har vært stor både på Sandnes, Strønstad og Innlandet. 

Hadsel

Da er det nemlig duket for fakkeltog, som går parallelt med kommunestyrets budsjettforhandling. Intensjonen med fakkeltoget er å markere sterk motvilje mot at beboerne på Ekren skal flyttes før det blir bygget nytt sykehjem.

Med utgangspunkt i budsjettforslaget for neste år, er det ikke satt av midler til drift av Hadsel sykehjem lenger enn til utgangen av juni.

– La Ekeren bestå til nytt sykehjem er bygd. Håper mange kommer vi må stå på for beboerne på sykehjemmet og de som kommer til å trenge sykehjemplass. Vi håper at mange kommer. Vi må stå på for beboerne på sykehjemmet og de som kommer til å trenge sykehjemsplass, står det å lese på foreningas Facebook-side.