Mads Oshaug i Hadsel Hallpark:

Skryter av russens oppførsel etter arrangement i Hadselhallen

Sist helga arrangerte russen i Hadsel fest i Hadselhallen. Daglig leder i Hadsel Hallpark, Mads Oshaug, skryter av oppførselen.
Hadsel

Russen har tidligere gått ut i VA og på VOL og etterlyst plasser å arrangere russefester. De har nemlig slitt med å få innpass hos utleiere. En som tok imot russen var Hadsel Hallpark og daglig leder Mads Oshaug.


– Føler vi får nei fordi vi er russ

Russen ønsker å arrangere fester for første- og andreklassingene, men får ikke leie lokaler.

 

Sist helg arrangerte russen fest i Hadselhallen, og Oshaug skryter uhemmet av erfaringen med russen som leietakere:

– Jeg syns det er viktig å skryte av russen etter de vanskelighetene de har hatt med å få leid lokaler. Vår erfaring er utrolig god. De hadde rundt 4-500 inne i Hadselhallen og, såvidt jeg vet, var det ikke en eneste ordensforstyrrelse i forbindelse med arrangementet. De har ryddet etter seg, de har tatt ansvar og har vært en enormt bra leietaker, sier Oshaug som anbefaler flere å gi russen en sjanse.