Inge Holm får fornyet tillit som rektor ved Hadsel videregående skole

Utdanningssjefen i Nordland har nylig fornyet åremål for to rektorer: Inge Holm ved Hadsel videregående skole og Ellen Signora Tinnan ved Mellomåsen skole i Bodø.

Inge Holm får fornyet åremål. Arkivfoto 

Hadsel

Dette melder Nordland fylkeskommune på sine nettsider.

– Vi er veldig fornøyd med å få med oss disse to erfarne og dyktige rektorene videre i en ny åremålsperiode. De videregående skolene i Nordland er viktige samfunnsaktører og rektorene helt sentrale for at skolene løser sitt samfunnsoppdrag på en god måte. Derfor er vi svært glad for at vi har et korps av slike dyktige og motiverte skoleledere i fylket vårt, sier utdanningssjef i Nordland, Nina Ellingsen Høiskar.

Begynte i 2014

Inge Holm tiltådte som ny rektor på Hadsel videregående skole og fagskole i januar 2014, og hans åremål er forlenget fram til januar 2026. Holm har hatt flere lederjobber innen skoleverket i Bodø og Hadsel og ved Universitetet i Nordland.

Inge Holm utdanning er utdannet allmennlærer, og har i tillegg årsenheter i kroppsøving og organisasjon og ledelse, ulike lederstudier samt spesialpedagogikk. Han har også MBA-grad (Master of Business Administration) fra 2015.

Ellen Signora Tinnan tiltrådte stillingen som rektor ved Mellomåsen skole i februar 2013, og har nå fått fornyet åremål fram til februar 2025.

Tinnan har tidligere vært rektor ved Grønnåsen skole, og fylkesleder i Skolelederforbundet. Hun er utdannet allmennlærer med tilleggsutdanning i leksologi/spesialpedagogikk, og har Skolelederutdanning fra Nord universitet og tilleggsstudier i ledelse.

Mellomåsen skole ivaretar grunnskoleopplæring og videregående opplæring for pasienter innlagt på helse- og barnevernsinstitusjoner i Nordland.