Far og sønn skal trene Stålbrott

Etter en tids usikkerhet er nye trenere for Stålbrott sitt A-lag nå klare. Sammen skal Steinar Vangtun og hans sønn Frank Steinar Vangtun lede klubben i den kommende sesongen.

De nye trenerne til Stålbrott IL sitt A-lag, Frank Steinar og Steinar Vangtun, her sammen med leder i fotballgruppen Kristin Hansen.  Foto: Stålbrott IL

Hadsel

– Til sammen har disse to mange års erfaring som våde spiller og trener, skriver Raymond Eilertsen i Stålbott IL på klubbens Facebook-side.


Stålbrott trekker laget fra 4. divisjon, satser i 5. divisjon

Etter et møte i fotballgruppa i Stålbrott mandag kveld, er det klart at Stålbrott trekker laget fra 4. divisjon og satser heller i 5. divisjon neste sesong.

 

Frank Steinar har spilt i mange år på Stålbrott, og vil nå være spillende trener på laget.

– Steinar har tidligere vært trener for både J14 og J16 på Stålbrott IL, med mange fantastiske resultater. I tillegg har han mange år som trener i Ajax, skrives det.


Det blir ikke samarbeid mellom Stålbrott og Stokmarknes:

– Ett av alternativene nå er å legge ned seniorlaget til Stålbrott

Stokmarknes IL og Stålbrott IL kom ikke til enighet om samarbeid i 4. divisjon. Nå står seniorlaget til Stålbrott i fare for nedleggelse.

 

Ifølge Eilertsen ser de frem til å hilse på alle spillerne og komme i gang med treninger.

– Vi håper at både folket på bygda og utenfra vil fylle tribunen i år og heie laget frem til mange fine seirer, skrives det på klubbens Facebook-side.