Truls Svendsen-forestilling utsolgt på rekordtid

I slutten av februar entrer den populære komikeren Truls Svendsen scenen i Hurtigrutens hus med forestillingen Truls Svendsen Show. Allerede en drøy måned før forestillingen tar til, er showet utsolgt.
Hadsel

– Det er ikke vanlig at forestillinger blir solgt ut knappe to måneder i forveien. Publikum er vanligvis litt avventende med å bestille billetter. Dette opplever jeg spesielt på Riksteatrets forestillinger. Publikum venter til i siste liten med å bestille og blir like forundret når de hører at det er solgt mange billetter, og må sitte langt bak i køen, forteller Elisabeth Karlsen ved Hurtigrutens hus.

Hun er likevel ikke overrasket over at såpass mange ønsker å se Svendsen når han snart ankommer Vesterålen.

– Truls Svendsen er en populær kar, og har vært på ønskelista hos oss lenge. Vi har spurt om ekstraforestilling, men det var det ikke kapasitet til. Det var en billett ledig da jeg sjekket tidligere i dag, og da kunne jeg ikke dy meg. Jeg la ut en billett, men den forsvant raskt, slår Elisabeth Karlsen fast.

Svendsen vokste opp i Tromsø og flyttet til Oslo i 1993. Han studerte på BI hvor han etter hvert møtte Harald Rønneberg. Det førte til at noen år senere ble utegående reporter på Senkveld med Thomas og Harald. I årene som fulgte ballet det på seg med TV-opptredener og programlederoppdrag. I fjor høst kunne TV2s seere følge Svendsen, i tospann med mesterkokk Eivind Hellstrøm, der de to reiste verden rundt i både matens og ablegøyenes tegn.