Klar for Melbo

Melbo fortsetter å styrke stallen foran årets sesong. Nyeste tilskuddet på stammen er tidligere Sortlands-spiller, Per Eirik Karlsen.
Hadsel

Karlsen har signert en toårskontrakt med Melbo, melder klubben på sin Facebook-side. Trener Thomas Rønning er strålende fornøyd med nyervervelsen.

– Per Eirik er en kvalitetsspiller som kan bekle flere roller i laget, og som har potensial til å spille på et enda høyere nivå. Han har en meget presis venstrefot, ro med ball og er god til å orientere seg, sier Rønning.

Han legger ikke skjul på at Karlsen har vært et yndet mål for klubben i lang tid.

– Per Eirik har jeg ønsket inn som spiller i lang tid, og jeg er sikker på at han vil trives i gruppen og gli fint inn i miljøet. Han vil være en viktig bidragsyter for å løfte laget videre, slår Thomas Rønning fast.