Alle får gratis inngang i cupkampen mellom Melbo og Tromsø

Melbo slår på stortromma i forbindelse med cupkampen mot Tromsø i neste uke.
Hadsel

– Melbo IL som fotballklubb er veldig glade for å annonsere at det vil bli gratis inngang for alle på Cupkampen mot Tromsø IL, 22. mai kl. 18.00, på Havfisk Stadion. At næringslivet i Hadsel ønsker å bidra til en folkefest på Havfisk Stadion synes vi er beundringsverdig og viser at engasjementet i Hadsel Kommune er stort. Dette er en stor gave fra næringslivet til folket og vi kaller det derfor Folkets Kamp og satser på en folkefest, sier Melbo-trener Thomas Rønning.

Han forteller videre at for hver tilskuer som kommer på kampen, får Melbo sponset et beløp som er gitt fra de ulike bedriftene.

– Dette betyr i sin helhet at alle som har lyst til å se en historisk kamp i Hadsel kan komme inn gratis på Havfisk Stadion. Vi anbefaler folk å komme tidlig slik at logistikken går opp og alle som kommer får utlevert en billett ved inngangen, sier Rønning, som ønsker å rette en stor takk til sponsorene som har bidratt.

De minste barna får også sitt under kampen, der Trollfjord Trollet tar turen før avspark for å si hei.

Ifølge Rønning blir det også servering med blant annet grillet laks og fiskesuppe. For å gjøre de trafikale forholdene best mulig, blir veien ved Vesterålshallen og Brekka stengt i forbindelse med kampen.