Fullt trøkk hos Skretting

Fórprodusenten Skretting på Stokmarknes opplever mange av de samme tendensene i markedet som BioMar og har full produksjon i tiden framover.

Fabrikksjef Kjell Åge Stikholmen ved Skretting på Stokmarknes. 

Hadsel

Fabrikksjef Kjell Åge Stikholmen ved Skretting på Stokmarknes sier de nå har kjørt produksjonen opp mot høysesongen, og har bra volum for tiden.

– Ja, det har vi. Vi produserer store volum til Russland, og denne produksjonen går nok litt i rykk og napp. Men vi kjører fire fulle skift og må nok påregne noe mer enn dette under toppene, beretter Stikholmen.

Skretting avd. Stokmarknes har cirka 50 ansatte og har nå under høysesongen i tillegg mellom 10 og 12 vikarer inne.

– Vi har flere lærlinger innen fagene prosess, kjemi, automasjon og logistikk, og har planer om å ta inn flere etter hvert. Vi har vært veldig heldig med de lærlingene vi har tatt inn og de har vært og er viktig for oss. Det er viktig å satse på ungdommen som er framtiden for næringa vår, er Stikholmens oppfatning.