Vol sendte direkte fra Hadsel maraton

Lørdag gikk årets utgave av Hadsel maraton av stabelen. Vol sendte direkte fra hele løpet.

Hadsel

Startskuddet for årets maraton går med helmaratonen, som starter klokken 10:00. VOL går direkte etter dette, nemlig like før barneløpet «Barnas trollfjordløp». Sendingen starter 10:50 og barneløpet starter 11:00.

Vi vil så sette opp et mållinjekamera som filmer alle som kommer i mål. Streamen vil bli tilgjengelig i opptak etter sending.

Vi tar så en liten pause, før vi starter opp igjen klokken 12:15. Da vil vi har studiogjester i forkant av startskuddet for helmaraton, Norengros-mila, Corner-mila, Staminajoggen, HH-minimaraton. klokken 12:30. Vi vil så ha mållinjekamera som filmer de som kommer i mål. Opptaket blir tilgjengelig etter direktesendinga her også.


Marte og Trollfjordtrollet er klare for maratonfest for 32. gang

Lørdag er det duket for den 32. utgaven av Hadsel maraton. Vi tok en prat med løpsdirektør Marte Glad Remen og Trollfjordtrollet før det hele løpes igang lørdag morgen.