Sissel fra Hadsel fikk toppjobb i Adwice

Sissel Pedersen (50) er tilsatt som ny daglig leder ved Adwice-kontoret i Svolvær.

Johan Thomas Hegdahl er adm.dir. morselskapet Adwice AS og Sissel Pedersen.  Foto: : Eivind Biering-Strand, Aidem Media

Hadsel

Pedersen kommre opprinnelig fra Raften, på grensa mellom Hadsel og Vågan ved Raftsundet.

– Jeg har jobbet med regnskap i 30 år nå, i selskaper av ulik størrelse og i eget regnskapsbyrå. I Adwice får jeg ledelsesdimensjonen i tillegg til det regnskapsfaglige. Adwice er dessuten helt i tet nasjonalt når det kommer til det å ta i bruk ny teknologi og implementere dette i drift og kundearbeid, sier Pedersen i en pressemelding.

Der forteller vesterålingen at det var flere faktorer som gjorde at hun takket ja til jobben, inkludert muligheten til å jobbe med regnskap og muligheten til å være leder.

Johan Thomas Hegdahl er adm.dir. morselskapet Adwice AS og styreleder i Adwice Svolvær AS.

Han er svært tilfreds med at Sissel Pedersen blir en del av Adwice-teamet fra og med 1. desember.

– Sissel har lang og bred erfaring, og kjenner næringslivet i regionen godt. Hun vil styrke Adwice lokalt som daglig leder i Svolvær. I tillegg vil hun bidra på tvers av Adwice-kontorene med sin kompetanse og erfaring gjennom vår overordnede ledergruppe, sier Johan Thomas Hegdahl i pressemeldingen.

Etter endt utdanning og karrierestart i Vesterålen, flyttet Sissel Pedersen hjem til Raftsundet  og startet sitt eget regnskapskontor i 1993. I perioden 1994 til 2013 jobbet hun deltid med regnskap i Pundslett Laks – i tillegg til kundeoppdragene i sitt eget selskap, Raftsundet Regnskap. I 2013 flyttet hun til Svolvær, og begynte samtidig som regnskapsleder ved Norlense på Fiskebøl. Siden høsten 2016 har hun vært økonomileder i Cetho Eiendom i Svolvær.