Hadsel Taekwon-Do Klubb stiller med 18 utøvere under NNM

De fleste deltar i disiplinene Mønster, Sparring og spesialteknikk. men noen skal også delta i såkalt knusing.

Gjengen fra Hadsel Tae-kwondo under nordnorsk mesterskap i fjor.  Foto: Innsendt

Hadsel

Ifølge hovedinstruktør i Hadsel Taekwon-Do, Ken Thomas Kvæl, er det en svært variert gruppe på 18 personer som deltar under Nord-Norsk Mesterskap i Tromsø denne helga.

– Dette er en god blanding av svært rutinerte utøvere med mange års erfaring, noe erfaring og det man må kalle lite erfaring i mesterskapssammenheng. Likevel tror vi at alle er godt forberedt og bør i alle fall kunne få med seg en god opplevelse fra å delta, sier han i en pressemelding.

De siste årene har klubben hentet hjem mange gode plasseringer og også markert seg høyt på sammenlagtlisten etter endt mesterskap. Han håper på gode resultater også denne gangen.

– Vi håper selvsagt å kunne levere godt også i år, men holder fokus først og fremst på gode forberedelser, og godt humør. Skal man få ut potensialet sitt så må man fokusere på de tingene man faktisk kan gjøre noe med, ellers er det lite krefter igjen når man går ut på matta, sier Kvæl.

Følgende deltakere fra Hadsel Taekwon-Do deltar i mesterskapet.

Ronja Elida Ongstad, Tina Sofie Larsen, Khairollah Montazeri, Henrik Kvæl-Ongstad, Hilmar Værnes, Thea Kvæl Ongstad, Ronja Larsen, Jørgen Vangen Evensen, Aron Breivik, Jasmin Jessen Clarke, Tale Holten Hellesø, Tobias Frantzen, Leif Ruben Hanssen, Andreas Bertinussen, Tobias Bertinussen, Simon Gunnarsen, Karl Einar Henriksen, Jostein Naustvik. De to sistnevnte hjemmeværende i Lødingen men medlemmer i Hadsel Taekwon-Do Klubb.