Per Eirik Karlsen signerte ny kontrakt med MIL

Han gikk fra Sortland IL til Melbo IL før fjorårssesongen og var en av klubbens beste. Nå har han forlenget kontrakten.

Per Eirik Karlsen er klar for nye år i MIL. Foto: MIL 

Hadsel

Dette melder MIL på sine facebooksider.

– En veldig viktig brikke på plass. Per Eirik Karlsen forlenger kontrakten sin med Melbo IL, skriver de.

Hovedtrener Thomas Rønning sier følgende:

– Per Eirik er en av 3. divisjons beste venstrebacker og er en utrolig viktig signering å ha med seg inn i sesongen 2020. Hans ro med ballen og presise føtter er viktig og han har med seg rutinen etter å ha prestert på dette nivået i lang tid. Han har tilpasset seg oss raskt og er en fin type i garderoben hvor han er en av de som løfter spillegruppen og hever nivået på banen, sier Rønning.

Fra før av har Ruben Tollefsen, Erlend Robertsen og Sondre Nordgaard Meløe signert nye avtaler med klubben. Marius Jørgensen har gått tilbake til SIL for å bli assistent, mens Peter Aas har forlatt klubben etter en sesong.