Neshallrevyen vant publikumspris for gynekologsketsj

Lørdag deltok Neshallrevyen på den regionale revyfesten «Jubelrevyen» i Svolvær. Sketsjen «Gynekologen» slo ekstra godt an blant publikum, som førte til at Neshallrevyen vant publikumsprisen.

Neshallrevyen vant publikumsprisen med sketsjen "Gynekologen". Fra venstre: Torinn Nilsen (lege), Jan Sigve Hansen (sykepleier) og Daniel Olsen (pasient).  Foto: Sissel Salomonsen

Hadsel

– Det var veldig morsomt å få prisen. Vi merket jo på responsen fra publikum at de likte sketsjen, sier Lisa Schønsee, nesleder i Neshallrevyen til VOL.

Det var andre gang revyen fra Hadsel deltok på dette revyslaget.

Fra venstre: Jan Sigve Hansen, Hanna Lise Bakken, Fredrik Rønning, Daniel Olsen, Hanne Lene Steffensen og Torinn Nilsen.  Foto: Lisa Schønsee

– Mest for artig

«Jubelrevyen» ble for sjette år arrangert av Svolvær Byteater i Lofoten Kulturhus lørdag. I tillegg til Neshallrevyen bidro revylagene Hælsikes Kvinnfolk, Malangsrevyen, Svolvær byteater, Laukvik humorklan og Vestvågøy teaterlag.

– Det er artig å være med på dette. Vi lærer masse av hverandre og får tips til hva vi kan gjøre i vår revy, sier Schønsee.

Hun sier at de er med mest for artig, men at det også er et snev av konkurranse.

Hanna Lise Bakken og Fredrik Rønning var med i sketsjen "Bingodama".   Foto: Lisa Schønsee

Hver revygruppe fremførte tre sketsjer hver. Neshallrevyen sto på scenen med sketsjene «Bingodama», «Fiskerinytt» og selvfølgelig «Gynekologen».

– Sketsjen «Gynekologen» handler om en mann som egentlig kommer til legen med en vond arm, men som ender opp i gynekologstolen, forklarer Schønsee.

Denne sketsjen er skrevet av Heidi Rasmussen.

Flyttet over fjellet

Som navnet tilsier, har Neshallrevyen holdt til i Neshallen på Stokmarknes. Etter elleve år i disse lokalene flyttet de i fjor ut. Dette betydde derimot ikke at det var slutt for revyen. De flyttet bare over fjellet, og i år går «Neshallrevyen på Solsiden» av stabelen på Melbu.

– Det blir revy på Melbu 20. og 21. mars. Vi ligger godt an i løypa, også når det gjelder tekster, sier Schønsee.