Gir seg som fabrikkleder på Melbu

Kai Jensen, som de siste årene har vært fabrikkleder ved Lerøy Norway Seafoods på Melbu, skifter snart jobb.

Kai Jensen er klar for nye oppgaver i arbeidslivet. 

Hadsel


1. april starter han i ny jobb hos salgssjef hos selskapet Skaginn 3X, står det å lese i en pressemelding.

I tillegg til jobben som fabrikkleder på Melbu, har Jensen tidligere også vært markedssjef i Melbu Systems.

– Med hans erfaring og nettverk vil vi nå styrke vårt salgsteam betraktelig i Norge. Det betyr mye for Skaginn 3X å få i en slik ressurs som Kai Jensen Bystrøm på laget, sier daglig leder i Saginn 3X, Magni Veturlidason, i en pressemelding.

Skaginn 3X driver innen utvikling og produksjon av kjøle-, fryse- og prosesseringsløsninger i næringsmiddelindustrien og har hovedbase på Island. Datterselskapet i Norge har 300 medarbeidere og leverer løsninger til sjømatindustrien.