Her blir det nytt fortau og busstopp 

Førstkommende mandag setter Hadsel kommune i gang et større byggearbeider på Børøya. Dette vil føre til endret busstopp og kan skape en del kø i perioder. 
Hadsel

Dette skriver Hadsel kommune i en pressemelding.

Mandag starter et større byggeprosjekt ved innkjøringen til Circle K på Børøya. Det skal både lages nytt fortau, ny busslomme, midtrabatt i kjørefeltet og eget felt med avkjøring mot Circle K når du kjører fra Stokmarknes.

Byggearbeidene skal pågå til sommeren. Veien blir ikke stengt, men det vil bli innsnevring av veibanen og manuell dirigering av trafikken. Dette kan føre til at det blir perioder med mye kø i området og Måkeveien kan derfor brukes som alternativ fremkomstvei for personbiler.

Busstoppet som ligger ved Circle K vil ikke være i bruk fra og med mandag 2. mars. I stedet må reisende bruke busstoppet ved Vesterålen Kysthotell.