Trollfjord Bredbånd kjøper Nye Totalnett AS

Trollfjord Bredbånd AS overtok 1.4.2020 alle aksjene i Nye Totalnett AS. Dette innebærer at bredbåndsselskapet med hovedkontor på Stokmarknes overtar hele Nye Totalnett, med kunder, utstyr og infrastruktur i Andøy og Sortland.

Trollfjord Bredbånd AS overtok 1.4.2020 alle aksjene i Nye Totalnett AS. Dette innebærer at bredbåndsselskapet med hovedkontor på Stokmarknes overtar hele Nye Totalnett, med kunder, utstyr og infrastruktur i Andøy og Sortland. 

Hadsel

Det opplyser selskapet i ei pressemelding.

– Trollfjord Bredbånd har i dag nesten 10 000 kunder i nordre Nordland og nordover til Midt-Troms. Med dette oppkjøpet forsterker vi vår posisjon i vårt hjemmeområde, sier direktør i Trollfjord Bredbånd, Arild Fredriksen.

De fleste kundene vil kunne beholde utstyret de allerede har hjemme, men Trollfjord Bredbånd går nå i gang med å oppgradere selve stamnettet og basestasjonene:

– Dette vil bli en merkbar oppgradering for kundene, som til høsten vil kunne få doblet hastigheten hjemme eller på hytta. Vi leverer nå også Get TV over radio. Til bedrifter vil vi kunne tilby 100 mbps, sier Fredriksen. - Vi har mange radiokunder i Vesterålen, Vågan og Nord-Salten, og har bygd oss opp en betydelig kompetanse på denne teknologien. Vi leverer også radioløsninger til store bedrifter, blant annet innen oppdrett.

Frem til 1. mai skal kundene fortsatt kontakte Totalnett for support, men fra 1. mai skal alle henvendelser gå til Trollfjord Bredbånd.

– Alle kundene blir informert, og vi skal gjøre det vi kan for at kundene skal føle seg velkommen til oss, avslutter Fredriksen.