Hadsel starter vaksinering i januar

Hadsel kommune får de første dosene med korona-vaksine i uke 2. Deretter blir vaksinasjon tilbudt i prioritert rekkefølge til innbyggerne.

26. desember er de første 10.000 vaksinedosene med vaksinen fra BioNTech og Pfizer ventet til Norge. I Hadsel starter vaksineringen den andre uka i januar.   Foto: AP Photo/Ariel Schalit

Hadsel

Det melder Hadsel kommune i sms og epost til innbyggerne sine.

– Vi går snart inn i et nytt år og en god ting med det nye året er at koronavaksinen kommer. Hadsel får de første dosene i uke 2. Vaksinasjon blir tilbudt i prioritert rekkefølge til befolkningen, skrives det.

Hver enkelt vil få en ny sms-varsling med informasjon, så det er ikke nødvendig å selv kontakte kommunen.

– Sannsynligvis vil vi bare ha doser til å vaksinere prioriterte grupper i januar og februar. Når vi får vaksinedoser, har de kort holdbarhet og alle må derfor være forberedt på vaksinasjon på kort varsel, skriver kommunen.

Det blir oppfordret til å følge med på informasjon på hjemmesiden og på Facebook, der det vil vi oppdateres fortløpende om hvordan vaksinasjonen vil skje i Hadsel, opplyses det om samtidig som alle hadselværinger blir ønsket god jul og godt nytt år.