Julegavedryss til Barneklinikken ved Nordlandssykehuset

For 4 år siden begynte fagforeningen Parat hos Nordland fylkeskommune å gi sine medlemmer minefri skolevei, gjennom Norsk Folkehjelp, som julegave.
Hadsel


– Noe som har vært veldig godt mottatt, sier hovedtillitsvalgt Vera Jørgensen. I år valgte vi å ta dette litt nærmere, men fremdeles med gleden av å gi til de som trenger det mer enn oss i hverdagen. Da var valget enkelt for styret, sier hun i en pressemelding.

Etter kontakt med Barneklinikken ved Nordlandssykehuset har vi vært ute og kjøpt inn alt fra baby-call via disco-kule og Monopol spill til små bade-ender for til sammen kr 10 000,-.

Dette ble gitt til Barneklinikken under en uhøytidelig seremoni 23.desember. Silje Hageengen Lundeng, og hennes kollegaer, tok imot med store smil og mange morsomme kommentarer.

– Jeg gleder meg til å sette på disco-kula for barna» sier Lundeng. Og å få en oversikt over alle lekene. Dette vil gi så mange barn i en vanskelig situasjon, mye glede.

– På grunn av smittehensyn kan ikke klinikken ta imot brukte leker, men må ha nye. Dette koster, så gaver som dette setter vi umåtelig stor pris på, slår Lundeng fast i pressemeldingen.