Ber kommunen om milliontilskudd til Vesterålens første turnhall

– Vi har nesten 23.000 kvadratmeter med kunstgress, og 1700 kvadratmeter med sportsgolv, sier Mats Oshaug i Melbo Turnforening. Nå satser han og foreningen på oppføring av Vesterålens første turnhall, til en pris på 20 millioner kroner.

Vil ha turnhall: Mats Oshaug i Melbo turnforening poengterte mangelen på dedikert sportsgolv i de eksisterende idrettsbyggene i Hadsel, da han ba formannskapet om milliontilskudd til det som kan bli Vesterålens første turnhall.  Foto: Per Eivind Knudsen

Hadsel

Mats Oshaug i Melbo Turnforening orienterte formannskapets medlemmer i deres møte torsdag, og la frem planene for hvordan turnforeningen, som har 115-års jubileum i år og rundt 250 aktive medlemmer i hele Hadsel endelig skal få sin egen plass.