– Utstyr og verktøy for 20 - 30.000 kroner stjålet

Ifølge Terje Nikolaisen på Teknisk Drift i Hadsel kommune skal det i løpet av tyveriraidet i Hadsel natt til fredag ha blitt stjålet utstyr for opp mot 30 000 kroner fra arbeidsbilene i gården.

Tilfeldig: - Tyveriet her ble oppdaget ved en tilfeldighet, da den ene av bilene reiste ut og de oppdaget at det manglet noen småting. I bakrommet på bilen lå det tomme verktøyskasser som ikke hørte til den bilen, sier Terje Nikolaisen i Teknisk drift, Hadsel kommune.  Foto: Per Eivind Knudsen

Hadsel

– Vi oppdaget det helt tilfeldig, da den ene bilen som var ute på oppdrag merket at det var borte noe teknisk utstyr. En dab-mottaker og noe sånn. Da så de også at det lå verktøyskasser baki bilen som ikke hørte hjemme der, sier Terje Nikolaisen i Hadsel kommunes Teknisk Drift.