Varetektsfengsles i fire uker

Mandag formiddag meldte politiet at en mann hjemmehørende i Vesterålen er fremstilt for varetektsfengsling etter flere branner i regionen sist helg.
Hadsel

I en pressemelding mandag ettermiddag, står det å lese at mannen nå er varetektsfengslet i fire uker. Politiet skriver videre at etterforskningen fortsetter for fullt videre. «Utover dette ønsker ikke politiet å gå ut med ytterligere opplysninger per nå», heter det i pressemeldingen.

Det var natt til lørdag at to personer ble pågrepet av politiet. En av disse ble sluppet fri like etter. Mistanken mot den andre som ble pågrepet, en mann i 20-årene, er styrket gjennom etterforskningen. Ifølge politiet har det foreløpig oversikt over fire campingvognbranner fra fredag til lørdag, i tillegg til tyveri fra kjøretøy og eiendom.Fremstilles for varetektsfengsling etter branner

En mann hjemmehørende i Vesterålen er fremstilt for varetektsfengsling etter brannene i Vesterålen i helga.