Vesteraalens Avis har flyttet:

VA og Vol på Stokmarknes har flyttet til Apotheket

Etter 129 år i Trykkeriet flytter vi i Vesteraalens Avis og Vol på Stokmarknes opp til Apotheket i krysset mellom V.D. Hals gate og Richard Withs gate.

Her er vi: Journalist Idar Ovesen ønsker velkommen. Du finner oss i døra på sørsida av bygget.  Foto: Sara Stikholmen

Hadsel

I november var det vanninntrengning i kjelleren i Trykkerigården. En tett kum på utsida førte til Oversvømmelse av aviskontorene.

– Lokalene skal nå renoveres og da benyttet vi anledninga til å flytte til noe mindre. Antall ansatte i avisen har skrumpet inn med årene og vi trenger derfor ikke så store lokaler lenger, forklarer daglig leder i AS Vesterålens Avis, Martin Kristiansen.

Tømt: Det gamle kontoret i Trykkerigården er tømt.  Foto: Sara Stikholmen

Multitasking

Det har vært noen hektiske dager nå med pakking, flytting og produksjon av påskeavisene. Denne utgaven av Vesteraalens Avis er den første som produseres i sin helhet i de nye lokalene i 2. etasje på Apotekergården.

Litt artig synes vi også det er at avisen og gården er jevnaldrende. For Apothekergården er nemlig bare ett år yngre enn lokalavisen VA. Avisen er 129 år, Apoteket er 128.

Flytting: Skal du ha kontakt med noen i Vesteraalens Avis, må du opp i andre etasje her.  Foto: Sara Stikholmen

Journalist Idar Ovesen beskriver det som et bygg med sjel.

– Nå kan vi ikke vente på å komme oss i orden med alt. Vi skriver fremdeles mellom flytteesker og skjøteledninger, men trives allerede godt, sier han.

I arbeid: Journalistene Per Eivind Knudsen og Idar Ovesen har funnet seg til rette og er i gang med produksjon av avisen.  Foto: Sara Stikholmen