17. mai-debut på Sandnes for Sabrina

– Det er på ingen måte tilfeldig at traktorene kjører først i toget i år, sier Tore Magnus Pedersen om årets nasjonaldagskortesje på Sandnes.

Stortrivdes: – Det trakk litt i ryggen da vi kjørte bortover hit, men dette er et kjempegodt alternativ til et «vanlig» 17. mai tog når situasjonen er som den er, sier Sabrina Guldberg Karlsen, sammen med barna Henrik, Isak og Adrian Valsnes – og hunden «Denzo». Alle foto: Per Eivind Knudsen 

Et godt alternativ til et «vanlig» 17. mai tog

Sabrina Guldberg Karlsen
Hadsel

Den ene traktoren etter den andre lines opp på andre siden av Hadselbrua. Hedersgjestene i årets 17. mai-tog, som et symbolsk lite «jaså dere» til landbruksministeren og de andre ansvarlige for et landbruksoppgjør bøndene på ingen måte har bejublet.